Positieve 'Verboden te poepen' bordjes

Via Facebook deed ik een oproep om een leuker opschrift te bedenken dan de standaard bordjes 'Verboden te poepen' of 'Geen hondentoilet'.

De insteek was dat met een humoristisch opschrift we misschien meer mensen kunnen bereiken om zo uiteindelijk minder hondenpoep op straat te hebben. Daar kwamen vele reacties op. Van degene met de meeste likes heb ik een poster gemaakt die je kunt downloaden en gebruiken.

Verboden voor honden
Hondenpoep is een grote ergernis in Nederland. Door deze overlast wordt de toegang voor honden in steeds meer gebieden verboden, zo mogen honden sommige binnensteden niet meer in. Hondenpoep kan ook ziektes veroorzaken die vooral bij kinderen gevaarlijk zijn. Iedereen heeft er baat van dat de ontlasting van honden opgeruimd wordt.

Hieronder zie je drie posters. De meeste likes gingen naar Ria van Mil met 'Liever 10 drollen in een zak dan 1 onder mijn hak'. Op de tweede plek Zoë Luyten met 'Een drolletje groot of klein, dit hoort in een zakje te zijn'. Zelf heb ik de Poepémon er aan toegevoegd. Je bent vrij om ze te downloaden en gebruiken.

Wat zou jij voor tekst op het bordje zetten? Laat het weten hieronder in de reacties.

verboden te poepen

Download posters

Vul je naam en e-mail hieronder in en ik stuur de posters als PDF naar je toe.

Door de PDF te downloaden, wordt je gratis lid van Club Hondleiding. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

hak poepbord
drolletje poepbord
Poepemon

Wat zou jij op het bordje zetten?