OVER ONLINE HONDEN CURSUS

Ik ben Tom Rosens en Kynologisch Instructeur en eigenaar van Hondenschool Hondleiding.

Ik geef fulltime les op de hondenschool in Ede, waar ik les geef aan puppy's, pubers en volwassen honden. Zowel groepslessen als privélessen (aan huis). Daarnaast stel ik de online cursussen samen voor deze website.

Mijn doel is de communicatie en relatie tussen hond en eigenaar te optimaliseren. Door te sturen en begeleiden kun je ervoor zorgen dat je hond de juiste keuzes maakt.

CREATIEF & POSITIEF

Ik train op een creatieve, positieve en beloningsgerichte manier, waarbij een hond iets aangeleerd wordt in kleine stapjes zodat je voor succes kunt gaan. Hierbij ga ik altijd te werk op een positieve manier zonder straf, intimidatie, dwang of druk. Hiermee kun je alles wat je maar wilt trainen en wordt trainen ook echt een leuke bezigheid.

Deze methode gebruik ik ook in de online lessen en cursussen. Deze zijn niet alleen een mooie aanvulling op het lesaanbod voor mijn huidige cursisten, maar voor iedereen die op een creatieve en positieve manier met zijn hond bezig wil zijn.

Naast mijn interesse in honden(training), ben ik een liefhebber van Azië (vooral Japan en Thailand), computergames, fotografie. Vroeger was ik o.a. werkzaam als grafisch vormgever, computergameontwerper en game- en filmjournalist.